03.2013 / ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ “COREALIS”

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του πρώτου καταστήματος κατεψυγμένων ειδών αλιείας και ετοίμων γευμάτων COREALIS. Την επίβλεψη του έργου είχε αναλάβει η ΔΟΛΙΧΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ, την κατασκευή η KDI CONTRUCT (www.kdi.gr) ενώ τον σχεδιασμό της ανάπτυξης του brand η SONAR MARKETING (www. sonar.gr).

Δείτε το έργο: Κατάστημα “COREALIS” στο Χαλάνδρι »

02.2013 / Μονοκατοικία στην Γλυφάδα

Το έργο  ανέγερσης νέας μονικατοικίας επί της οδού Δημοκρατίας 7 στη Γλυφάδα εξελίσεται κανονικά. Το κτίριο αναπτύσεται σε δύο στάθμες και έχει συνολικό εμβαδόν 850,00 μ2 συμπεριλαμβανομένου του υπογείου. Την επίβλεψη έχει αναλάβει η Δόλιχος Μελετητική ενώ το έργο εκτελείται από την KDI CONTRACT (www.kdi.gr).

Δείτε το έργο: Μονοκατοικία στην Γλυφάδα »

10.2012 / Συντήρηση και αποκατάσταση του Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ασφακιάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ναού της Κοίμησης Θεοτόκου Ασφακιάς στην Άρτα. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τη εγγεκριμένη μελέτη της Δόλιχος Μελετητική. Η ερμόδια εφορία Βυζαντινών αρχαιοτήτων ωστόσο, η οποία είχε και την εποπτεία του έργου, επέβαλε τροποποιήσεις της εγγεκριμένης μελέτης που αφορούν στον χρωματισμό των εξωτερικών αρμολογημάτων και στην μη εφαρμογή επιχρισμάτων στο εσωτερικό του ναού στοιχεία για τα οποία οι μελετητές εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους.

Δείτε το έργο: Μετόχι Μονής Ροβέλιστας στην Ασφακιά Άρτας. »

01.2012 / Παναγία Καθολική Γαστούνης

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του Ναού της Κοίμησης Θεοτόκου στη Γαστούνη Νομού Ηλείας, την επονομαζόμενη “Καθολική”, σύμφωνα με την εγκεκριμένη από το ΥΠ.ΠΟ. μελέτη της Δόλιχος Μελετητική. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της αυτεπιστασίας από την 6η Ε.Β.Α.

Δείτε το έργο: Παναγία Καθολική στη Γαστούνη »

12.2011 / Eργασίες αναμόρφωσης φαρμακείου στο Χαϊδάρι Αττικής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναμόρφωσης φαρμακείου στο Χαϊδάρι Αττικής. Η μελέτη, που εκπονήθηκε από την ΔΟΛΙΧΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΠΕ, εφαρμόστηκε με επίβλεψη της εταιρείας εντός των χρονοδιαγραμμάτων που τέθηκαν παρόλες τις τεράστιες δυσκολίες που προέκυψαν, ειδικότερα σε θέματα ενίσχυσης του υφιστάμενου φέροντος οργανισμού του κτιρίου. Την κατασκευή εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία η KDI CONTRACT.

Δείτε το έργο: Φαρμακείο στο Χαιδάρι »

09.2011 / Συντήρηση και αποκατάσταση του Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ασφακιάς

Ολοκληρώνονται οι εργασίες για την συντήρηση και αποκατάσταση του Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ασφακιάς στην Άνω Καλεντίνη Άρτας. Το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Ορεινών Όγκων του Γ΄ ΚΠΣ. Την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης του Ναού, γνωστού και ως Κόκκινη Εκκλησιά, έχει αναλάβει η κατασκευαστική εταιρεία του κ. Κρεμπούνη Αθανάσιου.

07.2011 / Μελέτες αποκατάστασης παραδοσιακών κατοικιών στη Νίσυρο.

Η εταιρεία ανέλαβε τις μελέτες  αποκατάστασης και μετατροπής δύο παραδοσιακών κατοικιών στον οικισμό Εμπορειός στην Νίσυρο και την μετατροπή τους σε τουριστικά καταλύματα.

Δείτε το έργο: Παραδοσιακή οικία στη Νίσυρο »

07.2011 / Εκπόνηση μελέτης νέας μονοκατοικίας στην Γλυφάδα

Η εταιρεία ανέλαβε την εκπόνηση μελέτης νέας μονοκατοικίας στην περιοχή της Γλυφάδας.

07.2011 / Εργασίες κατασκευής τριών νέων μονοκατοικιών

Εξελίσσονται οι εργασίες κατασκευής τριών νέων μονοκατοικιών, στην Πολιτεία Κηφισιάς, στο Π.Ψυχικό  και στην Βάρη.

07.2011 / Εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης του κτηρίου Χρυσόγελου

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του κτηρίου Χρυσόγελου ιδιοκτησίας Ν. Α. Αιτωλοακαρνανίας. Το έργο ανέλαβε η εταιρεία ΤΕΘΡΟΝ ΑΤΕ.

07.2011 / Εκπόνηση μελέτης εκσυγχρονισμού Εμπορικού Κέντρου στην περιφέρεια Δωδεκανήσων.

Η εταιρεία ανέλαβε την εκπόνηση μελέτης εκσυγχρονισμού Εμπορικού Κέντρου στην περιφέρεια Δωδεκανήσων.

Δείτε το έργο: Πολυχώρος αναψυχής στην Κω. »